A four storey townhouse was totally renovated, with each space of every floor carefully planned and executed to achieve as open a concept as possible, with a classically modern aesthetic and quality finishes throughout.  Storage was carefully created and detailed everywhere.  A special concrete finish applied to the open stairway with clear glass and stainless steel railing created dramatic interest while visually opening up each level.  A custom teak kitchen completed the main living floor.

DSCN5427.jpg
2.png
DSCN5420 (1).jpg
DSCN5458.jpg
DSCN5430.jpg
DSCN5467.jpg
7.png
8.png
 
 
I divide my renovation into two distinct phases - before Louise was involved and after. The latter phase was by far the better of the two because having Louise involved in the project was one of the best decisions I made in the process.  I simply wouldn’t start another project without her on board.
— Jackson McKiee, client